05/01/2010 - 06/01/2010 - LIFESTYLE BLOGGER

Isnin, 31 Mei 2010

Selamat Pengantin Baru

1:07 PG
Selamat Pengantin Baru
pelamin tema kaler kelabu n pink

bilik pengantin auwwwww..

kemah..outside

hantaran pihak perempuan

yesss...i'm married now

pengantin lelaki (bila tgk video ms beliau akad nikah..perghhhhh mmg npk nebes gilakkk hehehe)

arwen flower girl

sm cantek sm padan hehehe

gift

sori uolz aku mmg bz 2 hari berturut2..dan aku bz gilakk ms kenduri adek aku sbb aku jd penyambut tetamu dan kena handle pihak pengantin lelaki dtg..adoii mmg bz gilak lari sn sini msok kuo jek..bg bunga telur/gift...tgk lauk pauk ok ke x..tgk org mkn ok ke x...mcm2 lahhhh nasib baik bebudak tu dah pengsan tido..lega skit...kalo x mmg x menang tgn....gambo aku ngan famili aku pun aku x sempat nk amek..yg atas jek yg sempat snap...nk kata nak dodok panas bontot pun x sempat...smpi abis kenduri pun aku x sempat nk mkn..dah setel cool down segala kemas umah sapu bagai mmg kira langsai segala mcm dulu baru duduk mkn..pas2 pengsan ramai2...x larat gilakkk

apa yg penting..lalalalala
od sudah potong rmbot...kahhhhhhhh
nk tengok?g mtk sndiri kt beliau ok...

khamis ni aku akan bertolak ke KL pulak
tuk sm2 join nak kenduri belah pihak lelaki
kawan2 sekali terima kasih sudi jenguk2 ms ketiadaan aku dan jenguk2lah
blog aku n jgn lupa tembak ape yg ptt ye..
thx uolz...muahhhhhhhhhxxxxx

nota bijik: pd adek aku..SELAMAT PENGANTIN BARU SEMOGA BAHAGIA HGGA HJG NYAWA DAN DMURAHKAN REZEKI..dan sm2lah kita peknen ye..kahkahkahhhhh thn depan beranak..lalalalala insyallah

Rabu, 19 Mei 2010

HEPI BESDAY TO MY SWEETHEART AHMAD DANISH ZIKRY

8:00 PG
HEPI BESDAY TO MY SWEETHEART AHMAD DANISH ZIKRY
HEPI BESDAY TO U..HEPI BESDAY TO U..HEPI BESDAY TO ANAK MAMA
HEPI BESDAY TO U

Today 19/5 genaplah 3 tahun umo AHMAD DANISH ZIKRY
dah beso anak mama...makin ensem dia..lalalala harus la puji..tp mmg betul kacak kan beliau..kahhhh
skrg dah 3 thn dah mcm2 dia dh tau...skrg ni dh pndi nk bc buku
especially buku animal...tunjuk itu ini semua dia tau...bijak anak mama
then satu hal lak dia suka nak melukis tp bkn dia lukis...aku ngan od yg kena lukis...
kalo dia suh lukis tu smpi nk tido pun suh lukis lg...sekali x lukis molot pokpekpok..hahahahaha
teringat lak ms beranak kat danish...mmg terok...bayangkan 12 jam dlm LR (labor room) x kuo2 pun danish..aku yg msok awal..org lain lak banak..kahhhhhhhhhhh...bab teran mm fail..org suh teran cam nak berak...aku tetiba blur x tau nak teran cm mn..abis doktor nes marah aku...jenuh gak lah aku teran smpi aku ckp kt doktor...DOKTOR BEDAH JE LAH SAYA X LARAT NI..kahhhhhhhhhhhhhh...doktor kata awak boleh...sekali ni awak x push kuat2..saya bedah awak...huhuhu...od dh bising2 dah kat tepi aku...hehehehe...aku pun ape lg..sekuat ati lahhh tarik napas..sekali tu aku terannnn...mmg terasa kepala bby kuar cam agar2 jek..kahhhhhhh..then kata kt od..saya xmo dah beranak..sorg pun cukup...yelah tu..hehehehehe

mama doakan supaya anak mama menjadi anak yg soleh....anak yg cerdik pandai..berjaya dlm hidup...segala2nye yg terbaik untuk kamooo ye...biasalah mama ada buat kamooo then janji xmo buat..tp buat gak...kahhhhhhhhh..tp mama tetap sayang kamoo..kamo adalah harta mama yg paling mama sayang..abah kamoo no. 2..bleh?hehehehehe
today mama x celebrate besday kamooo..mama postponed after balik dr KL ok sayang...hehehe

LUV U MAMA