04/01/2009 - 05/01/2009 - LIFESTYLE BLOGGER

Ahad, 26 April 2009

danish shuffle

1:14 PG 8
danish shuffle

nk cite psl anak bujang aku ni...dr dulug keje dia melompat atas katil..x kira lah katil sape...kdg2 tu kami nak lepak dlm bilik tgk tv pun ganggu betol...haa kalo dgr lagu ke ape ke...lg2 kat astro ceria tu..haa mula lah aksi lompat...dulu lompat aje tau..skrg ni dah ada gaya baru..gaya2 ala shuffer gitu...

KORANG FOKUS PD KAKI DIA TAU...YG LAIN2 TU ABAIKAN..KAHHH

nota bijik: sorilah buat kepala korang senget jap...aku x reti nk rotate cm mn..upload jek terus jd senget gitu...kahhhh berdekah3

arwen...boooo boooo bearrrr...hehehehe

1:00 PG 2
arwen...boooo boooo bearrrr...hehehehe





xde ape cite..saje tepek gmbo anak dara aku...hehehe...
boooo boooo bear...hehehehe

Khamis, 23 April 2009

Acara tido anak dara ku

11:44 PTG 12
Acara tido anak dara ku
ha nk cite psl anak dara aku nie...dia ni susah nak tido...nak tido kena ngis dulu (cam kena pukul) tpi kdg2 jek dia buat pagai...pas2 guling dr kiri ke kanan..atas bwh..serba x kena...haa tiap kali nak tido..dia sure nak nerap..yg kelakar tu..ms nerap tu...mata pinjam...kepala dok angkat...kahhhh...last2 tido nerap cam gitu haa...senyap la dia...aku je yg tak leh lena..sbb ape tau..sbb yelah takut dia tak bernapas ke..sesak napas ke..ok ke idung dia...kahhhhhhh 15 minit gitu..bru lah dgr dia berdengkur..sng atiku..kahhhhhh...

Haiiiii...nan

11:32 PTG 4
Haiiiii...nan


abah banjer lagi..tpi tya kat mama..mama ada bw cash ke...kahhhhh
so that day...laki aku pi jusco g amek kupon lg..kahhhh igtkan nak sopin bju arwen...tpi ari tu
aku letih sgt..nak pilih pun dah sengal...so ckp kt dia...lenkali la..
so laki aku g bw kami dinner kat restoran hai nan..ekceli dh lama aku nak pi sana sbb ari tu ada masok JJCM...so kami x tau nak pesan ape..perut dah lapar..danish lak dah ketuk sana sini...amek apa yg npk menarik jek...
not badlah mknan dia..cam mknan melayu jugak..kita pun bleh msk...hehehe
anak dara aku biasalah....time kami nak mkn dia tido...dah abis mkn baru bgn..gud girl kahhhh
nota bijik: sape dok pg...restoran ni sebelah restoran nasi kandar kayu bkt jambul..(saje bitau..mn tau kot2 depa nak banjer aku) kahhhh

Isnin, 20 April 2009

robek matoku..robek jua duitku...

10:39 PG 9
robek matoku..robek jua duitku...
buku kupon diskaun ...

baju jln2 ngan baju ari2 arwen


korang dah tau ke blom?????kupon???

jumaat lps...aku dh plan nk pi jusco beli baju tuk arwen...wktu tghari nti...ms aku pi tu...tgh aku kebek2 baju tu...dtg sorg promoter tya aku...

promoter: u ada itu kupon diskaun ka
aku: kupon? apa kupon?
promoter: itu kupon la..jusco kupon
aku: mn bleh dpt?
promoter: itu atas juga..
aku: ooo atas ka...amik saja ka...or ada apa2 syarat
promoter: talaaa syarat ma...u ada member kad...u tunjuk nti dpt ma..kalo u beli ini baju..u dpt 30%
aku: hah!!!betoi ka...aku pun ape lg..terus pi kat kaunter..tya..kupon diskaun..ha amek ko dlm tu pyalah byk kupon diskaun...nak plak mmg aku tgh nak beli baju arwen...mmg berbaloi la..ngeh3

abis duit tuk beli baju aku ngan od beli baju arwen...ngeh3...xpe anak pya psl sggup x beli kahhhh

so aku msok keje kol 230pm..hehehe

esok ...sabtu aku pi lg amek buku kupon tu...
bleh amek byk2..asalkan depa x cam ko...hahahahaha

Ahad, 19 April 2009

pgg botol plak...

11:23 PTG 9
pgg botol plak...
ni lg satu perkembangan terbaru arwen...dia dh pndi pgg botol....n kalo tgk botol susu ni...sure kelibut..yelah org tgh lapo..ko main2 lak..kahhhh...yg lawak tu kan kdg2 tu puting botol tu x kemana hala..tgk2 dok kat idung lah..pipi lah..smbil molot dok nganga nk cari puting..harharharhar....tpi selain abah kamoo...mlm2 kamoo sure cari puting mama kan kan kan kan...kahhh berdekah3

Isnin, 13 April 2009

yea yea yeaa..dh pndi niarap pung...

9:41 PTG 15
yea yea yeaa..dh pndi niarap pung...

ekceli arwen genap 3 bln die dh leh niarap dah..cpt sggh anak dara aku nieh..dulu abg dia 6 bln bru leh niarap...abg dia duduk dlu...mayb anak pompuan ni bdn rgn kot...mlm2 kan aku suh dia tido...dia sure nak niarap...jenuh gak pujuk udah lah tu arwennn sok2 le plak...huwaaaa..mama nk tido..kahhhhhhhhhhhhh...alhamdulilah advanced skit anak dara aku sorg ni...ye kelakar dok dlm stroller pun die nk niarap ...aduihhh...tu yg tpt letak bby troli cm kat tesco tu pun dia nak niarap gak...waduh2..kamoooo..hehehe ponat den nk kena pantau...mau kang tergolek kuar...hu3..so pasni leh lah letak dlm walker..sng koje mama...hahaha..abg kamo pun dah leh harap jaga kamooo....bgs abg...hehehe